Kom godt igang

House of Pilates tilbyder primært Pilates Reformer-træning på små hold. Barre træning, Pilates Matwork samt Yoga/Mindfullness findes også i visse studier. Alle er velkomne og kan få gavn af træningen uanset træningserfaring, alder og køn.

Reformeren er en af de oprindelige Pilates-maskiner, som Joseph Pilates udviklede for både at støtte og udfordre kunder i de oprindelige gulvøvelser (Matwork). I dag er Reformeren populær over hele verden, fordi maskinens særlige konstruktion gør, at alle hurtigt får noget ud af træningen og mærker fremskridt.

Joseph Pilates sagde selv, at “ … efter 10 gange vil du mærke forskel, efter 20 gange vil du se forskel og efter 30 gange har du en helt ny krop”. I House of Pilates har vi fået feedback fra vores kunder om, at det endda går endnu hurtigere, og mange taler også varmt om den positive effekt, træningen har på sindet i kraft af åndedrættes vigtige rolle i Pilates-træningen.

En god måde at komme i gang på er med en startpakke. Her får du 1 x personlig træning med 100% fokus på dig og dine behov ift. Reformerenmaskinen, og 5 x holdtræning, hvor vi aftaler, hvilke hold, som vil være bedst for dig at starte på.

Vi glæder os til at se dig til masser af god træning i House of Pilates!