Hvilke klasser er for dig?

I House of Pilates inddeler vi vores klasser i niveau 1, 2 og 3, så du hurtigt kan danne dig et overblik over, om en klasse er noget for dig.

Niveau 1

Klasserne på niveau 1 er tilrettelagt, så alle kan deltage. Særligt nybegyndere vil have glæde af disse klasser; men også selvom du er mere fortrolig med Pilates Reformer træningen, vil du få noget ud af det rolige tempo og de grundige forklaringer.

Er du helt ny til Pilates og Reformer-træningen anbefaler vi, at du benytter dig af vores Startpakke. Her er din første time en Personlig Træningstime. Derfra har du 5 klip til holdtræning, hvor du kan vælge blandt klasserne på niveau 1 til de første par timer, og fra niveau 2, når du er klar til det.

Niveau 2

Klasserne på niveau 2 er dem, vi har flest af. Har du prøvet Reformer træningen flere gange før, kan du frit vælge blandt disse klasser. Øvelser og tempo tilrettelægges, så du får hele kroppen godt gennemarbejdet – også selvom klassen kan have et særligt fokus. Den enkelte instruktør sætter også sit eget præg på klasserne og sikrer løbende variation i træningen.

Niveau 3

Niveau 3 er for de meget øvede Reformer Pilates udøvere. Har du dyrket træningen i lang tid, og synes det er sjovt at blive ekstra udfordret, så er dette niveau lige noget for dig.

Indenfor hvert niveau kan klassebetegnelserne – og dermed fokus for klassen – variere. Vi kan også finde på at teste nye klasser, men holder fast i de tre niveauer, så du let kan vurdere, om du vil være med. Målet er at skabe mulighed for variation i din træning, så du løbende bliver smidigere, stærkere og bedre tilpas i din krop.

Du kan til enhver tid se, hvilke klasser vi tilbyder i det enkelte studie på studiets holdplan. Her kan du booke dig på hold – fire uger frem i tiden.

Foretrækker du at træne 1-1, eller 2-1, kan du læse mere om det her