Hvilke klasser er for dig?

I House of Pilates inddeler vi vores klasser i niveau 1, 2 og 3, så du hurtigt kan danne dig et overblik over, om en klasse er noget for dig.

Niveau 1

Klasserne på niveau 1 er tilrettelagt, så alle kan deltage. Særligt nybegyndere vil have glæde af disse klasser; men også selvom du er mere fortrolig med Pilates Reformer-træningen, vil du få noget ud af det rolige tempo og de grundige forklaringer.

Er du helt ny til Pilates og Reformer-træning anbefaler vi, at du benytter dig af vores startpakke. Her er din første time en personlig træningstime. Derfra har du 5 klip til holdtræning, hvor du kan vælge blandt klasserne på niveau 1 til de første par timer, og fra niveau 2, når du er klar til det.

Niveau 2

Klasserne på niveau 2 er dem, vi har flest af. Har du prøvet Reformer-træning flere gange før, kan du frit vælge blandt disse klasser. Øvelser og tempo tilrettelægges, så du får hele kroppen godt gennemarbejdet – også selvom klassen kan have et særligt fokus. Den enkelte instruktør sætter gerne sit eget præg på klasserne og sikrer løbende variation i træningen.

Niveau 3

Niveau 3 er for de meget øvede Reformer Pilates-udøvere. Har du dyrket træningen i lang tid, og synes det er sjovt at blive ekstra udfordret, så er dette niveau lige noget for dig.

Inden for hvert niveau kan klassebetegnelserne – og dermed fokus for klassen – variere. Vi kan også finde på at teste nye klasser, men holder fast i de tre niveauer, så du let kan vurdere, om du vil være med. Målet er at skabe mulighed for variation i din træning, så du løbende bliver smidigere, stærkere og bedre tilpas i din krop.

Du kan til enhver tid se, hvilke klasser vi tilbyder i det enkelte studie på studiets holdplan. Her kan du booke dig på hold – fire uger frem i tiden.

Foretrækker du at træne 1-1, eller 2-1, kan du læse mere om det her >>>