Om os

Vi tilbyder træning på små hold samt personlig træning tilpasset vores kunders behov.

Studiet er udstyret med Reformer-maskiner fra Balanced Body. Vi tilbyder flere forskellige klassetyper, og uanset dit udgangspunkt og niveau, kan du helt sikkert finde en klasse, som kan passe til dine træningsbehov.

Vi lægger vægt på høj faglighed, kvalitet og nærvær, og at du som kunde føler dig set, hørt og taget godt hånd om. Hos House of Pilates lærer du at arbejde ud fra dit ”center” (core) for at opbygge en stærk og smidig krop. Du lærer også at bruge dit åndedræt til at optimere dine bevægelser. Vil du mærke forskel, kræver Pilates bl.a. fokus, nærvær og koncentration, og en af de mange gevinster ved denne træningsform er, at du opnår en fantastisk kropsbevidsthed og en indre ro. Det er også derfor, at vi har fravalgt at have spejle i vores studier – så du holder fokus på, hvordan øvelsen føles for din krop i stedet for, hvordan du ser ud i øvelsen.

Vores studieejer og instruktører brænder alle for Pilates og har selv dyrket det i mange år, er veluddannede og deltager løbende i kurser, workshops og videreuddannelser for at kunne yde deres allerbedste over for vores kunder.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til masser af god træning!

Lotta Steuch

Studieejer & Instruktør

KONTAKT

Hyldegårds Tværvej 47
2920 Charlottenlund
t: +45 20 74 85 96
m: lotta@houseofpilates.dk