Kom godt igang

House of Pilates tilbyder primært Pilates Reformer træning på små hold. Alle er velkomne og kan få gavn af træningen uanset træningserfaring, alder og køn. Du registrerer og booker dig let via vores App, som du kan downloade nederst på siden, eller via Login øverst i højre hjørne. Vores ugeskema finder du også i App'en eller i menuen øverst her på siden.

Vil du prøve? Så vælg blandt disse muligheder i forhold til dit erfaringsniveau:


  • 3 x Introklip, 350 kr. - til dig, som allerede kender Reformer træning og vil prøve at se, om træning hos os er noget for dig. Kan IKKE kombineres med Begynder Reformer eller Startpakke.

  • En Startpakke, 1.500 kr. - er til dig, som ikke har prøvet Reformer træning før, har skavanker af den ene eller den anden slags, eller skal have genopfrisket grundprincipperne. Startpakken inkluderer 2 x Personlig Træning med 100% fokus på dig og dine behov ift. Reformer-maskinen og 2 x holdtræning, hvor vi aftaler, hvilke hold, som vil være bedst for dig at starte på. Du sparer mindst 400 kr. på at købe denne pakke. Læs mere om vores Startpakke.

  • 1x Begynder Reformer (PRØVETIME) - for dig, som er nybegynder og lige vil teste denne træningsform, inden du committer dig til mere. Vi har vores Begynder Reformer hold 1-2 gange pr. måned. Hold øje med SoMe eller se næste gang i ugeskemaet.

Det gælder for alle tre start-muligheder, at du skal registrere dig i vores bookingsystem, og købe den pakke, du ønsker under "Priser/Kom godt igang". NB! Du kan vælge ENTEN "3 x Introklip", ELLER en "Begynder Reformer (Prøvetime)" ELLER en "Startpakkke" i dropdown menuen.

Du finder flere muligheder for medlemskab under Medlemskab/Priser og du kan læse meget mere om de forskellige træningsmuligheder og tilknyttede vilkår under punktet Medlemskab.

Vil du lære mere om, hvordan vores bookingsystem virker, kan du benytte dette link.

Pilates virker efter få gange

Reformeren er en af de oprindelige Pilates-maskiner, som Joseph Pilates udviklede for både at støtte og udfordre Pilates udøvere i de oprindelige gulvøvelser (Matwork). I dag er Reformeren populær over hele verden, fordi maskinens særlige konstruktion gør, at alle hurtigt får noget ud af træningen og mærker fremskridt. Uanset udgangspunktet sørger Reformer-maskinen for at du bliver både støttet og udfordret, så træningen passer lige præcis til dig.

Joseph Pilates sagde selv, at “ … efter 10 gange vil du mærke forskel, efter 20 gange vil du se forskel og efter 30 gange har du en helt ny krop”. I House of Pilates har vi fået feedback fra vores medlemmer om, at det endda går endnu hurtigere, og mange taler også varmt om den positive effekt, træningen har på sindet i kraft af åndedrættes vigtige rolle i Pilates-træningen.

Vi glæder os til at se dig til masser af god træning hos os!

NB! Du kan downloade vores App nederst på siden.