House Rules i HoP

I House of Pilates ønsker vi at være dit åndehul fra hverdagen og det er vigtigt for os, at du føler dig velkommen og kan sænke skuldrene, når du træder ind ad døren.

Da vi er mange, som færdes i studiet, har vi defineret nogle enkle House Rules, som vi håber alle vil respektere. På den måde kan vi bedst sikre, at alle deltagere får en god oplevelse hver gang, I træner hos os:

  • Kom altid fem minutter før holdet starter, så alle kan tune ind på træningen og vi kan komme i gang til tiden.
  • Studiet er skofrit område, så sæt venligst dit fodtøj indenfor hoveddøren. Vi bruger sokker med tæer og skridsikre dupper (Toesox) til al træning. Toesox kan købes i studiet.
  • Lad din mobil/Apple Watch blive i din taske med lyd og vibration slået fra. Det forstyrrer ikke kun dig, men også andre på holdet og instruktøren, når der bliver tjekket og svaret på beskeder. Benyt tiden til at nyde en uforstyrret time på dig og din velvære.
  • Efterlad dit træningsområde som du gerne selv vil overtage det. Udstyr og faciliteter ryddes op og afsprittes efter hver træning på hold. Reformeren afleveres i neutral position med alle fjedre på plads og stropperne lige så. Måtter og foam rollers lægges på plads og personlig kurv med udstyr tjekkes, at alt er tilbage i kurven og sættes på plads på Reformer boxen.
  • Du træner på eget ansvar, så mærk efter, hvad din krop er til i dag, følg de instruktioner instruktøren giver dig og spørg, hvis du er i tvivl og hold pauser, når du har brug for det.
  • Føler du dig sløj eller utilpas, så bliv hjemme og plej dig selv. NB husk at melde fra i så god tid som muligt, så en anden kan få glæde af din plads, og du måske får refunderet dit klip.

Små hold

Privat hold

Mor/Far/Baby Reformer

Personlig træning