Pilates og livsstil

Udover det træningsudstyr, som vi bruger på vores hold, sælger vi enkelte, udvalgte produkter, som vi selv er glade for at bruge i træningen og i hverdagen.

Lækkert træningstøj fra Bella Beluga

Det dansk træningstøj, Bella Beluga, designes af ejeren Betina Stub Thygesen og produceres af udvalgte små leverandører, primært i Italien – alt med fokus på bæredygtighed. Tøjet er egentlig yogatøj, men fungerer lige så fint til Pilates, til en løbetur og til al anden form for bevægelse. Faktisk er det så dejligt – og klædeligt - at have på, at det ofte bliver på hele dagen. Samtidig er det super holdbart, og modeller og farver kan kombineres på kryds og tværs. Bella Beluga. Prøv størrelser og modeller i studiet og bestil det du ønsker via Lotta. Lotta bestiller hjem ca. den 1. i hver måned.

Krydderier fra Mill & Mortar

Mill & Mortar er også dansk og startet af den dygtige og super kvalitetsorienterede mad-nørd, Iben Büchert. Stort set alt er økologisk og smager som om, det lige er høstet. Vi har valgt at sælge det øko-præmierede Salt of Hearts, som er sundere og mere smagfuldt end almindeligt salt; samt Cayenne og Gurkemeje, fordi disse krydderier er anti-inflammatoriske og løfter et simpelt spejlæg og mange andre hverdagsretter til nye højder. Se evt. mere på Mill & Mortar.

Balanceolie bygger dig op indefra

Vil du balance din krop indefra, helt ned på celleniveau, anbefaler vi at starte dagen med en skefuld Balanceolie fra det svenske firma Zinzino. Mange mennesker går rundt med en konstant ubalance i kroppen, fordi der er for meget omega 6 og for lidt omega 3 i vores moderne kost. Næringsindholdet i dagens fødevarer er udvandet, kroppen har ikke en chance for at regulere sig selv, som vi har behov for, og resultatet er de mange livsstilssygdomme, som flere og flere af os rammes af. Et dagligt indtag af Balanceolien afmålt ift. til din kropsvægt hjælper til at skabe at godt fundament for en sund balance, som både er godt for din krop, dine øjne og din hjerne - og for din træning. Tag fat i Lotta, hvis du vil høre mere om Balanceolien, vil have testet din fedtsyrebalance, eller vide mere om flere måder at skabe balance i din krop.

Små hold

Privat hold

Mor/Far/Baby Reformer

Personlig træning