Startpakken i HoP

Vores STARTPAKKE er den bedste måde at få en ide om, hvad Reformer Pilates kan gøre for din krop. Har du ikke prøvet Reformer Træning før, eller skal du have genopfrisket grundprincipperne, er Startpakken perfekt, fordi den introducerer dig til Reformeren, studiet og Pilates i en skøn forening.

Startpakken er også god for dig, som har gamle eller nye skader, som der skal tages ekstra hensyn til i træningen. Vores erfaring viser, at uanset hvilken typer af skavanker, du måtte have, så hjælper Reformeren dig til at opnå bedre bevægelighed igen.

Indhold
Startpakken inkluderer 2 x Personlig Træning med egen instruktør og 100% fokus på dig og dine behov ift. Reformer maskinen samt 2 x holdtræning, hvor vi aftaler, hvilke hold, som vil være bedst for dig at starte på.

Den personlige træning er også din mulighed, for at tale om alternative øvelser, hvis din krop har brug for det i en periode, samtidig med at du kan få svar på alle de spørgsmål, du måtte have.

Pris og vilkår
Startpakken koster 1.500 kr. (du sparer godt 400 kr.) og den har 30 dages løbetid. Dette fordi du skal træne minimum en, helst to, gange om ugen for at mærke en effekt – især i starten. Har du brug for at melde fra til Personlig Træning eller til hold, skal det ske 24 timer før. Læs vores samlede vilkår og betingelser her.

Har du alvorlige skavanker eller genoptræningsbehov kan der blive behov for flere gange Personlig Træning. Alternativt kan du købe fx 5 x Personlig Træning at starte op på.

Sådan køber og booker du dig

  1. Du opretter en profil i vores kundesystem (klik På ”Opret Profil” øverst i højre hjørne her på hjemmesiden)
  2. Du køber en Startpakke under Priser/Kom godt i gang – scrol ned til Startpakke (https://houseofpilates.dk/medlemsskab/priser/)
  3. Du skriver eller ringer til os og aftaler Personlig Træning


Vi glæder os til at introducere dig til verdens bedste grundtræning!