Vores bookingsystem

Vores bookingsystem er dansk, hedder YOGO, og er meget brugervenligt. Der er tilknyttet en App, som kan hentes via App Store eller Google Play. Brug links i footeren nederst på siden.

Er du ny hos os?

Som ny vælger du, om du vil registrere dig her via hjemmesiden, eller om du downloader App'en først og registrerer dig ad den vej.

App'en hedder "House of Pilates Charlottenlund", og ser ud som på billedet ovenfor.
.
Du bliver spurgt om tilladelse til at:.
1) modtage notifikationer.
2) adgang til kalender. Hvis du accepterer dette, behøver du ikke manuelt gå ind og give tilladelse.

Du kan naturligvis altid tilgå bookingsystemet her fra hjemmesiden, enten via "login" i øverste højre hjørne, eller ved at klikke på "Din profil" herunder.

Er du allerede medlem og har glemt din adgangskode?

Det kan jo ske for selv den bedste. Bare rolig, du kan let lave en ny adgangskode enten via "Din profil" her ovenfor, eller via "Login" i øverste højre hjørne. Begge steder kan du klikke på "Glemt adgangskode" allernederst i vinduet; indtast din email, så modtager du straks en mail med et link til at nulstille din adgangskode.

Sæt din booking i din kalender

For at gøre det let for dig at huske din træning hos os, kan du vælge at sætte dine bookinger i kalenderen på din telefon. Er du i tvivl om, hvordan du gør det, kan du med fordel se videoen nedenfor og følge instruktionerne der. Når du først har gjort det en gang, er det super enkelt fremover.

Kontakt os hvis du har spørgsmål eller er i tvivl.