Mini-forløb

Vi hører fra mange, at vores mini-forløb er geniale, fordi det er overskueligt at committe sig til 4-8 gange træning,man kan udvikle sin form i et kendt team, og man er sikret en plads på holdet.

Et mini-forløb kan have forskelligt fokus, f.eks. et forløb for de morgenfriske, et hold kun for herrer, måske for natteravne, eller en anden særlig fællesnævner.

Fælles for vores mini-forløb er:

  • Vi skal have minimum 6 deltagere, som binder sig til et forløb, for at vi starter det op. De, som binder sig, er samtidig sikret en plads
  • Du betaler forud for hele forløbet 
  • Er der ledige pladser på et forløb, er andre velkomne til at booke sig, hvor de kan (hvis forløbet f.eks. kører med kun 6 tilmeldte) 


Fleksible betalingsmuligheder:

  • Du kan købe et mini-forløb separat (under Priser, scrol ned og vælg Mini-forløb)
  • Alternativt kan du betale med et månedsmedlemskab eller et almindeligt klippekort, hvis du foretrækker det. Din tilmelding er stadig bindende.


Så snart du har købt et forløb, kan du booke dig på hold fire uger frem i tiden, og din plads er sikret. Det gælder også med almindeligt klippekort eller månedsmedlemskab. Tag fat i en af os, hvis vi skal hjælpe med at booke resten af forløbet for dig.

Privat hold

Mor/Far/Baby reformer

Personlig træning