Mor/Barn Reformer

Vi oplever, at der er mange nybagte mødre i lokalområdet, som gerne vil have baby med til træning. Derfor opretter vi løbende nye hold, så alle, som vil, kan være med på et hold.

Vores Mor/Barn Reformer hold kører som et lukket forløb med 6-8 mødre og deres skønne børn. Vi tilbyder typisk forløb på 10 gange (eksklusive skoleferier og helligdage), hvor træningen har fokus på bækkenbunden og på styrkende og stabiliserende øvelser for ryg, mave og balder samt stræk af relevante muskelgrupper.

Vi går blidt til værks, så flest mulige efterfødsels-problematikker tilgodeses og afhjælpes. Målet er, at den enkelte deltager får trænet mest muligt og føler sig stærkere fra gang til gang. Så instruktøren gør sit bedste for at hygge om  babyerne under træningen.

Tilmelding
Du booker din plads på et hold, ved at tilmelde dig et af forløbene nedenfor. Har du ikke en profil i vores system, bliver du bedt om at oprette den først.

Du kan også tilmelde dig via vores App (find link til App’en allernederst på siden). Gå ind under Kurser, og vælg det forløb, du vil deltage i der.

Vil du oprette et eget hold?
Har du en mødregruppe, du gerne vil træne sammen med, kan vi oprettet et hold særligt til jer. Dag, tid og antal gange kan tilpasses jeres behov. Skriv til Lotta eller ring på 20748596 og hør mere om muligheder, priser m.m.

Små hold

Niveau 1, 2 og 3

Personlig træning

Mor/barn reformer

Matwork

Instruktører

We speak english

Sundhed og livsstil

Privat hold