Mor/Barn Reformer

Vi oplever, at der er mange nybagte mødre i lokalområdet, som gerne vil have baby med til træning. Derfor opretter vi løbende nye hold, så alle, som vil, kan træne med.

Vores Mor/Barn Reformer hold kører som et lukket forløb med max 8 mødre og deres skønne babyer. Vi tilbyder typisk forløb på 5-10 gange (eksklusive skoleferier og helligdage), hvor træningen har fokus på bækkenbunden og på styrkende og stabiliserende øvelser for ryg, mave og balder samt stræk af relevante muskelgrupper.

Vi går blidt til værks, så flest mulige efterfødsels-problematikker tilgodeses og afhjælpes. Målet er, at den enkelte deltager får trænet mest muligt og føler sig stærkere fra gang til gang. Samtidig tager vi også hensyn til babys behov for mad, en ren ble eller bare lidt mor undervejs, og instruktøren hjælper så godt hun kan.

UNIK MULIGHED – Først Sansemotorik til baby, så Reformer træning til mor
Vi samarbejder med Lone Skakkebæk fra Sanse Motorik på Hyldegårsvej 27, og koordinerer nogle af vores respektive træningstilbud. Ideen er, at først træner baby sansemotorik og  bliver træt, får lidt at spise og har brug for en lur. Så går mor og baby de fem minutter til vores studie på Ordrup Torv, hvor mor kan træne i Reformeren, mens baby hviler sig. 

Vil du reservere en plads, skal du  registrere og booke dig både hos Sanse Motorik og hos os. Du er også velkommen til at vælge at træne på forskudte dage, hvis det passer bedst for dig og din baby.  Du er også helt ok, hvis du kun ønsker at booke dig det ene sted.

Tilmelding til Mor/Barn Reformer
Du booker din plads på et hold, ved at tilmelde dig et af forløbene nedenfor. Din tilmelding er bindende for det samlede forløb. Har du ikke en profil i vores system, bliver du bedt om at oprette den først.

Du kan også tilmelde dig via vores App (find link til App’en allernederst på siden). Gå ind under Kurser, og vælg det forløb, du vil deltage i der.

Vil du oprette et eget hold?
Har du en mødregruppe, du gerne vil træne sammen med, kan vi oprette et hold særligt til jer. Dag, tid og antal gange kan tilpasses jeres behov. Skriv til info@houseofpilates.dk eller ring på 51524216 og hør mere om muligheder, priser m.m.

Små hold

Niveau 1, 2 og 3

Personlig træning

Mor/barn reformer

Matwork

Instruktører

We speak english

Sundhed og livsstil

Privat hold