Jobmuligheder

I HoP er vi altid på udkig efter dygtige og passionerede Pilates Reformer instruktører. Vores instruktør-team består af en skøn blanding af forskellige personligheder, med forskellig Pilates baggrund, der arbejder dedikeret med Reformer træningen.

Nogle af os arbejder fuld tid som instruktører i HoP eller flere steder, andre har et andet fuldtidsjob og er instruktør i fritiden. Uanset så deler vi kærligheden til Pilates og Reformer træningen og vi bruger meget tid på at dygtiggøre os og videns dele.

Du kan læse mere om teamet lige her >>>

Praktikken

Hos os arbejder du som selvstændig instruktør på timebasis og sender en faktura en gang om måneden. Vi prøver at være fleksible ift. den enkelte instruktørs behov. Det betyder, at nogen af os underviser to timer hver anden uge, andre underviser flere timer hver uge, enkelte er ”kun” tilknyttet som vikar.

For at sikre at dialogen mellem instruktørerne kører så enkelt som muligt, har vi en FB-gruppe, hvor vi hver især skriver ud om behov for vikar, når noget kommer i vejen for den planlagte undervisning. Typisk er alle søde til at svare hurtigt og som regel finder vi altid en løsning.

Har du tid og lyst, er du også velkommen til at deltage på kollegernes hold ind imellem. Det er en super måde at observere hinandens undervisning, blive inspireret OG selv træne – alt på samme tid.

Send et CV og et par ord om dig selv

Vil du være en del af teamet, så send et CV og et par ord om dig selv. Så aftaler vi et møde og en ”audition”, hvor du underviser Lotta og måske en anden fra teamet en halv times tid, så vi kan fornemme, hvad du kan og om du passer ind hos os.

Vi ser forskelligheden i instruktør-teamet som en styrke i et lille studie som HoP, så mon ikke du også kunne passe ind.

Vi ser fem til at høre fra dig!