Sådan virker vores bookingsystem

Vores nye bookingsystemet er dansk, hedder YOGO, og er meget brugervenligt. Der er tilknyttet en App, som kan hentes via App Store eller Google Play. Brug links i footeren nederst på siden.

Er du allerede medlem er alle dine data overført fra det gamle system. Såvel dine profil-data, dine køb, dine bookinger og dine betalingsdata er overført til YOGO – iht. gældende GDPR-regler. Er du ny vælger du, om du vil registrere dig her via hjemmesiden, eller om du downloader App’en først og registrerer dig ad den vej.

App’en hedder “House of Pilates Charlottenlund”, og ser ud som på billedet ovenfor. Du kan naturligvis også tilgå bookingsystemet her fra hjemmesiden. 

 

Som medlem skal du vælge ny adgangskode inden du logger dig ind 
Det er vigtigt, at du FØRST opretter en ny adgangskode via dette LINK. BAGEFTER kan du logge dig på via hjemmesiden eller App’en som det passer dig bedst:-)

Alt er som det plejer – på nær ventelisten og mulighed for sms
Vi har fastholdt priser, betingelser og det med småt. Den eneste større ændring er ventelisterne, som fremover bliver slettet 12 timer før en klasse. Det betyder, at du selv skal holde øje med, om der opstår en ledig plads på et hold de sidste 12 timer. Vi opfordrer stadig til at du melder fra, hvis du bliver forhindret mindre end 12 timer før. Når en anden at tage din plads, betaler du ingenting for den sene afmelding.

Da YOGO er et dansk system, kan vi nu benytte os af sms-beskeder i stedet for mails. Så fremover skal du ikke holde øje med så mange mails fra os, men får bekræftelser og reminders via sms.

Sæt din booking i din kalender
For at gøre det let for dig at huske din træning hos os, kan du vælge at sætte dine bookinger i kalenderen på din telefon.

Er du i tvivl om, hvordan du gør det, kan du se videoen, og følge instruktionerne der. Når du først har gjort det en gang, er det super enkelt fremover.

Spørgsmål eller tvivl? Tag fat i Lotta på 20 74 85 96.