Træningsmuligheder

Vores mål er, at alle skal føle sig velkomne hos os. Vi tilbyder derfor flere forskellige træningsmuligheder, som du kan læse om her nedenfor, og i de øvrige faner i dette menupunkt. Sig til, hvis der er noget, du mangler.

Indendørs
Vores kerneydelse er Reformer-træning i studiet på små hold med max 8 deltagere. Vi har også private og/eller lukkede hold med en vennegruppe, en gruppe kolleger eller efterfødselshold, hvor både mor og baby, kan være med. Foretrækker du at træne alene, eller to sammen, er det også muligt. 

Udendørs
Siden foråret 2020 tilbyder vi udendørs Pilates i gården bag studiet, som Matwork eller stående Pilates alt efter årstiden. Reformer-træning i Skovshoved Havn – fra tidlig til sen sommer – er også kommet for at blive. Her har du mulighed for at nyde den friske luft, og måske runde træningen af med et havbad.

Online
Vil du gerne træne med fra hjemmekontoret eller fra sommerhuset, tilbyder vi nu også online Matwork træning med vores dygtige instruktører. Du kan vælge at deltage i Livestream træning, som fremgår af ugeskemaet, eller vælge blandt videoerne i vores videobibliotek, som du kan træne til, lige når det passer dig.

Rigtig god fornøjelse!