Træningsmuligheder

Vores mål er, at alle skal føle sig velkomne hos os. Vi tilbyder derfor flere forskellige træningsmuligheder, som du kan læse om her nedenfor, og i de øvrige faner i dette menupunkt. Sig til, hvis der er nogen Pilates Reformer hold, du mangler.

Indendørs

Vores kerneydelse er Reformer træning i studiet på små hold med max 10 deltagere. Vi har også private og/eller lukkede hold med en vennegruppe, en gruppe kolleger eller efterfødselshold, hvor både mor og baby, kan være med. Foretrækker du at træne alene, eller to sammen, er det også muligt.

Udendørs

Siden foråret 2020 tilbyder vi udendørs Reformer træning i Skovshoved Havn - fra tidlig til sen sommer. Her har du mulighed for at nyde den friske luft, og måske runde træningen af med et havbad. Læs mere her

Online

Vil du gerne træne fra hjemmekontoret eller fra sommerhuset, kan du vælge blandt videoerne i vores videobibliotek. Vi opdaterer med en ny video i ny og næ, og indtil videre kan alle videoer tilgås hvor du end er, lige når det passer dig. Eneste forudsætning er en internetforbindelse, som virker.

Rigtig god fornøjelse!