Forløb

Vi hører fra mange, at vores forløb er geniale, fordi det er overskueligt at committe sig til et fast antal træningsgange, man kan udvikle sin form i et kendt team, og man er sikret en plads på holdet. Et forløb kan have forskelligt fokus, f.eks. åndedræt og bevægelse, et forløb for de morgenfriske eller for natteravnene, eller en anden særlig fællesnævner.

Fælles for vores forløb

  • Et forløb kører over en afgrænset periode med de samme 6-10 personer, som træner sammen hver gang.
  • Prisen sættes ift. antal deltagere og forløbets indhold og længde.
  • Alle pladser på forløbet skal bookes for at vi starter det op.
  • Et forløb kan initieres af os, House of Pilates, eller det kan være en gruppe, som kender hinanden, som gerne vil træne fast sammen i en periode.
  • Du betaler forud for hele forløbet. Så snart du har købt et forløb er din plads sikret. Har du et månedsmedlemskab betaler du mindre for forløbet: tag fat i Lotta på 51524116, for at høre nærmere.

Forløb med Moving Being v/Carl Tirsgaard – få kontakt til din krop igen

Vores dygtige instruktør, Carl Tirsgaard, ejer af Moving Being, har udviklet et forløb, som indtil videre kun kan bookes hos os, hos Den Intelligente Krop i Herlev og hos Modpol Pilates i Roskilde.

Målet med forløbet er at hjælpe dig til at opdage, hvor godt du kan få det ved at lære at bevæge dig bevidst med dit åndedræt. Forløbet kræver ingen særlige forudsætninger. Alle kan være med. Du booker din plads her nedenfor.

Forløb "Pilates for alle" – et mini-forløb med Mette Green (Intro og genopfriskning af Pilates principperne)

Mette tilbyder et kort forløb, hvor alle får mulighed for at mærke Pilates på egen krop. Vi sætter tempoet ned og har ekstra fokus på at alle deltagere når at mærke effekten af den enkelte øvelse. Og tag ikke fejl, du kommer til at mærke, at du har trænet selvom det går langsomt - eller måske netop derfor 🙂

Målet med dette forløbet er at klæde dig endnu bedre på til at få mest mulig ud af alle vores andre Pilates hold, uanset om det er i Reformeren eller Matwork. Forløbet kræver ingen særlige forudsætninger. Du booker din plads her nedenfor.

BEMÆRK, ser du ikke et forløb nedenfor er det fordi, det/de allerede er i gang, eller ikke er skemalagt endnu. Du er velkommen til at kontakte os for at høre, hvornår du kan få en plads. 

Vil du oprette et eget forløb?

Er I en gruppe venner, kolleger eller andet, som gerne vil træne sammen, kan vi oprette et hold særligt til jer. Dag, tid og antal gange kan tilpasses jeres behov. Tag fat i os og hør mere om muligheder og priser.

Privat hold