Herre Reformer træning

Har du brug for et stærkt supplement til den sport, du dyrker i forvejen, eller har du bare brug for mere styrke og smidighed, så er Reformer træning for noget for dig. Du er velkommen på alle vores hold.

Træning for aktive mænd – og dig, som gerne vil være mere bevægelig

Vi tilrettelægger træningen, så den matcher dit behov. Ofte oplever vi, at herrekroppen er låst efter mange års intens løbetræning, cykling, tennis, golf, sejllads eller hvad du ellers er optaget af. Pudsigt nok kan nogle af de samme symptomer opstå af for mange timer i kontorstolen eller sofaen. Vi har derfor fokus på at arbejde med kroppen, så den føles mere smidig og kan støtte dig bedst muligt i din hverdag.

Det virker – også for mænd!

Mange mænd er skeptiske overfor at starte med Reformer træning, da de har en oplevelse af, at det mest er for kvinder eller ikke er hårdt nok. I House of Pilates garanterer vi, at du får fuldt udbytte af din Reformer træning og at du kan mærke forskel på din krop efter ganske få træningsgange.

Læs eventuelt artiklen: "Men Suddenly Feel the Pull of Pilates" af Jen Murphy her.

Hold kun for mænd?

Pt har vi ingen hold kun for mænd. Vi har simpelthen haft svært ved at samle herrer nok, som kan/vil gå samme dag og tid hver uge. Men vi har flere mænd på vores andre mange hold. Bliver der stemning for et rent herre-hold igen, siger I bare til, så gør vi det gerne.

Sådan booker du din plads

Du booker din plads på et hold, ved at tilmelde dig via Ugeskemaet nedenfor. Har du ikke en profil i vores system, bliver du bedt om at oprette den først.

Du kan også tilmelde dig via vores App (find link til App’en allernederst på siden). Her har du også mulighed for at sætte din booking i din kalender på mobilen.

I kan oprette et eget hold

Er I en gruppe venner (uanset køn) på maks. 8 personer, som gerne vil træne sammen, kan vi oprette et hold særligt til jer. Dag, tid og antal gange kan tilpasses jeres ønsker.

Tag fat i os på 51 52 42 16 og hør mere om muligheder og priser.

Små Reformer hold