Pilates Reformer for seniorer

I House of Pilates tilbyder vi træning for seniorer, som er målrettet dig, der gerne vil Reformer træne med ligesindede, hvor der er behov for at tage træningen i et roligt tempo eller have særligt fokus på din smidighed.

Hold dig bevægelig

Vi oplever, at Reformer træningen har en positiv indvirkning på netop seniorer, da vi både arbejder med din styrke, smidighed og balanceevne. Samlet kan det være med til at forebygge, at du snubler, sikre at du fortsat kan nå dine tæer og i det hele taget, at du bevarer din bevægelighed. Derudover er Reformer træningen bare en dejlig træningsform, hvor du får fornyet energi.

Tilmelding på vores hold

Vi anbefaler, at du tilmelder dig vores formiddagshold i hverdagen, kl. 09.15 eller 09.45. Du booker din plads på et hold, ved at tilmelde dig via Ugeskemaet nedenfor. Har du ikke en profil i vores system, bliver du bedt om at oprette den først. NB Du kan booke dig 4 uger frem i tiden.

Du kan også tilmelde dig via vores App (find link til App’en allernederst på siden). Her har du også mulighed for at sætte din booking i din kalender på mobilen.

Tag fat i os, hvis du har brug for hjælp.

En fast formiddag om ugen?

Ønsker du at gå en fast formiddag om ugen, kan vi også finde ud af det. Vi kan hjælpe med at booke dig fx 10 gange frem i tiden, hvis det passer bedst i din hverdag.

Fordelen ved vores ellers meget fleksible tilmelding fire uger frem i tiden er, at du kan vælge at booke dig ind på forskellige dage pr. uge. Men fungerer det bedre for dig med en fast dag og tid, siger du bare til.

Har du ikke prøvet Reformer træning før

Skal du prøve Reformer træning for første gang, er det en rigtig god ide at købe vores Startpakke, som det første. Startpakken inkluderer 2 x Personlig Træning med 100% fokus på dig og dine behov ift. Reformer maskinen og 2 x holdtræning, hvor vi aftaler, hvilke hold, som vil være bedst for dig at starte på.

Man kan oprette et eget hold

Er I en gruppe venner/veninder på max 8 personer, som gerne vil træne sammen, kan vi oprette et hold særligt til jer. Dag, tid og antal gange tilpasses jeres ønsker.

Tag fat i os på 51 52 42 16 og hør mere om muligheder og priser.

Små Reformer hold