Reformer til dig med stress

Er du ramt af arbejdslivet eller livet generelt og helt eller delvist sygemeldt, indtil du kan overskue hverdagen igen? Så er vores træning måske noget for dig.

Træning, som skaber indre ro og styrke 
Gå-ture og frisk luft er en super måde at bevæge sig på, når man er stressramt. Det er vores nogle af vores Reformer hold også, fordi vi arbejder ud fra en meditativ tilgang. Forløbet er lagt an på stille og rolig bevægelse i et tempo, hvor du bl.a. lærer at bruge dit åndedræt til at få kontakt til både krop og sind. Sammen øver vi os i at forlade tankemylderet i hovedet og dykke ned i kroppen for en stund.   

Kroppen bliver din ven – igen
Vi tilbyder blid træning, som er med til at skabe et mentalt frirum for dig, med pauser undervejs, så vi ikke presser dit nervesystem. Der er ikke lagt op til samtale omkring den enkeltes stressforløb, du skal blot koncentrere dig om den gode bevægelse og på at være til stede i nuet, med dit åndedræt og i din krop. 

Sådan melder du dig til
For at gøre det så overskueligt som muligt tilbyder vi korte forløb på 4-5 gange, 1 gang om ugen, 60 minutter ad gangen. Du booker din plads ved at tilmelde dig et forløb nedenfor. Din tilmelding er bindende for det samlede forløb. Har du ikke en profil i vores system, bliver du bedt om at oprette den først.

Du kan også tilmelde dig via vores App (find link til App’en allernederst på siden). Gå ind under Kurser, og vælg det forløb, du vil deltage i der.

Skriv eller ring via knapperne nedenfor, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Man kan oprette et eget hold
Er I en gruppe stressramte på max 8 personer, som gerne vil træne sammen, kan vi oprette et hold særligt til jer. Dag, tid og antal gange kan tilpasses jeres ønsker. 

Tag fat i os på 51 52 42 16 og hør mere om muligheder og priser.

Har du brug for at tale med en professionel om din stress, har vi nogle stykker i vores netværk, som vi kan henvise til. Du skriver eller ringer bare.