Reformer til dig, som er ramt af livet

Er du ramt af arbejdslivet eller livet generelt og måske endda sygemeldt, indtil du kan overskue hverdagen igen? Så kan vores træning være noget for dig.

Træning, som skaber indre ro og styrke 
Gå-ture og frisk luft er en super måde at bevæge sig på, når hovedet er fyldt op og kroppen siger fra. Det er vores nogle af vores Reformer hold også, fordi vi arbejder ud fra en mere meditativ tilgang.

Gå efter vores Niveau 1 hold/events, hvor træningen er lagt an på stille og rolig bevægelse i et tempo, hvor du bl.a. lærer at bruge dit åndedræt til at få kontakt til både krop og sind. Sammen øver vi os i at forlade tankemylderet i hovedet og dykke ned i kroppen for en stund.   

Kroppen bliver din ven – igen
Vi tilbyder blid træning, som skaber et mentalt frirum for dig, uden at presse dit nervesystem. Du skal blot koncentrere dig om den gode bevægelse og på at være til stede i nuet, med dit åndedræt og i din krop. 

Sådan melder du dig til
Du booker din plads via app eller online. Har du ikke en profil i vores system, bliver du bedt om at oprette den først.

Man kan oprette et eget hold
Er I en gruppe ligestillede på max 8 personer, som gerne vil træne sammen, kan vi oprette et hold særligt til jer. Dag, tid og antal gange kan tilpasses jeres ønsker. 

Skriv eller ring via knapperne nedenfor, hvis du har uddybende spørgsmål.