Reformer for Unge

Vil du træne på små hold sammen med dine venner/veninder? Vil du komme i form, uden at det gør ondt? Vil du finde ud af, hvad verdens bedste grundtræning går ud på? Så kom og vær med til vores super effektive Reformer træning. Du får core-styrke, koncentrationsevne, bevægelighed og kropsbevidsthed, som du kan have glæde af i anden sport, du måske dyrker samt i forbindelse med skole, job og livet generelt.

Reformer træning med fokus på jeres behov
I House of Pilates tilrettelægger vi træningen med afsæt i deltagernes behov, og vi lægger vægt på, at træningen skal være sjov og tilpas udfordrende for den enkelte. Eneste forudsætning for at deltage i Reformer for Unge er, at du er 150 cm høj og har lyst til at give Reformer træning en chance. Der er plads til maks. 8 på et hold.

Vi tilbyder åbne hold og korte forløb
For at gøre det fleksibelt, vil vi gerne tilbyde både åbne hold samt korte forløb, som vi kan gentage eller forlænge, lige så længe der er unge, der vil træne. PT har vi ingen planlagte hold eller forløb.

Instruktøren, Theresa, er selv i slutningen af sine teen-år og har dyrket Reformer Pilates siden 2017. Læs mere om Theresa her (scroll helt ned i bunden).

Tilmelding til Reformer for Unge
Du booker din plads på et åbent hold, ved at købe klip og tilmelde dig via Ugeskemaet på vores hjemmeside eller App. Vores korte forløb kan du tilmelde dig nedenfor. Din tilmelding er bindende for det samlede forløb. Har du ikke en profil i vores system, bliver du bedt om at oprette den først.

Du kan også tilmelde dig via vores App (find link til App’en allernederst på siden). Gå ind under “Kurser”, og vælg det forløb, du vil deltage i.

BEMÆRK, ser du ikke et forløb nedenfor, er det fordi, det/de allerede er i gang, eller ikke er skemalagt endnu. Du er velkommen til at kontakte os for at høre, hvornår du kan få en plads.

Du kan oprette et eget hold
Er I en gruppe venner/veninder på maks. 8 personer, som gerne vil træne sammen, kan vi oprette et hold særligt til jer. Dag, tid og antal gange kan tilpasses jeres ønsker.

Ring eller skriv til os og hør mere om muligheder og prisifm