Reformer for Unge

Vil du træne på små hold sammen med dine venner/veninder? Vil du komme i form, uden at det gør ondt? Vil du finde ud af, hvad verdens bedste grundtræning går ud på? Så kom og vær med til vores super effektive Reformer træning. Du får core-styrke, koncentrationsevne, bevægelighed og kropsbevidsthed, som du kan have glæde af i anden sport, du måske dyrker samt i forbindelse med skole, job og livet generelt.

Reformer træning med fokus på jeres behov
I House of Pilates tilrettelægger vi træningen med afsæt i deltagernes behov, og vi lægger vægt på, at træningen skal være sjov og tilpas udfordrende for den enkelte. Eneste forudsætning for at deltage i Reformer for Unge er, at du er 150 cm høj og har lyst til at give Reformer træning en chance. Der er plads til maks. 8 på et hold.

Vi tilbyder åbne hold
For at gøre det fleksibelt, tilbyder vi åbne hold, hvor du kan tilmelde dig fra gang til gang. Du har også mulighed for at booke dig 4 uger frem i tiden. Vil I træne flere gange om ugen, sætter vi gerne flere hold op. I siger bare til.

Tilmelding til Reformer for Unge
Du booker din plads på et hold, ved at købe klip og tilmelde dig via Ugeskemaet på vores hjemmeside eller App. Har du ikke en profil i vores system, bliver du bedt om at oprette den først.

Du kan også tilmelde dig via vores App (find link til App’en allernederst på siden).

Du kan oprette et eget hold
Er I en gruppe venner/veninder på maks. 8 personer, som gerne vil træne sammen, kan vi oprette et hold særligt til jer. Dag, tid og antal gange kan tilpasses jeres ønsker.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at tage fat i os.