Vi må godt træne udendørs ...

På grund af Corona-situationen må vi ikke træne sammen indenfor. Vi krydser fingre for, at vi snart må igen og skriver rundt så snart det er muligt.

I mellemtiden tilbyder vi UDENDØRS  PILATES i gården bag studiet. Vi er max 8 deltagere og en instruktør, og vi står – eller ligger – med minimum 2 meters afstand mellen hver person. På den måde overholder vi de gældende Corona-retningslinjer.

Du booker dig, som du plejer via App eller online. Du kan bruge dit eksisterende klippekort eller medlemskab, eller du kan købe nye klip via App’en eller hjemmesiden. Husk at klæde dig varmt på – a’ la skiferie – med flere tynde, varme lag, som kan skrælles af, hvis det bliver for varmt – OG hue, vanter, halstørklade og varmt fodtøj. Nu, hvor vejret tegner lidt lunere, er det også en god ide at medbringe en træningsmåtte og dit corona-kit, så vi kan variere træningen lidt ekstra.

Vi prøver os lidt frem ift. dage og tider. Sig endelig til, hvis de annoncerede tider ikke passer for dig, så justerer vi Ugeskemaet. Se det aktuelle Ugeskema her.

Foretrækker du at træne indendørs, er du velkommen til at benytte vores træningsvideoer, som du finder lige her. Alternativ kan vi varmt anbefale vores Livestream-træning, som også fungerer rigtig fint.

Spørgsmål? Tag fat i Lotta på 20748596.