Nu også Livestream Træning

Både morgen og aften-hold

Når vi ikke kan træne sammen i studiet, kan vi træne sammen hver for sig, hjemmefra, fra sommerhuset, eller hvor det end passer dig bedst. Vi kan endda Livestreame vores udendørstræning, når vejret tillader det, og du kan vælge, om du vil træne med fra stuen eller terrassen 🙂 Familie og venner er også velkomne til at deltage.

5x GRATIS Livestream Klip til at komme igang på
For at give alle en chance for at teste vores Livestream træning, kan du starte med at “købe” 5x GRATIS klip til Livestream. Disse klip kan bruges til alle vores Livestream hold. NB for at købe klip, skal du have en profil i vores system. Har du ikke det, kan du nemt oprette den via LOGIN i øverste højre hjørne.

Der fra koster et klip til 30 minutters Livestream træning 50 kr., et klip til 50-60 minutters Livestream koster 100 kr. Du kan også betale for Livestream træning med et månedsmedlemskab.

Sådan booker du din plads
1. Du skal FØRST sørge for at du har klip/medlemskab at bruge af
2. DEREFTER kan du booke dig på holdet og får tilsendt en bekræftelse, som du plejer
3. En halv time før holdstart, får du tilsendt en mail med et link til Livetream-træningen. Du kan tilgå træningen fra din mobil, iPad eller computer, endda fra dit TV, hvis du er online på det.

Find din træningsmåtte frem
Livestream foregår alle øvelser på måtten, også kaldet Matwork. Vi kan også finde på at bruge nogle af de bolde, vægte mv. vi har i studiet, og som du måske har i dit Corona-kit eller havde derhjemme i forvejen til at udfordre dig lidt ekstra. Men øvelserne guides, så alle kan følge med – uanset ekstra udstyr eller ej. 

Som altid, sætter den enkelte instruktører sit eget præg på klassen, og sikrer løbende variation i træningen. Hanne sørger fx. for at du får sved på panden ved at inkludere cardio-orienterede øvelser, Lotta holder dampen nede, men intensiteten oppe i hendes mere klassisk Pilates orienterede Morgen-hold; og Anne skal nok sørge for, at du bliver max udfordret på teknikken.

Ingen ser eller hører dig og du kan vælge at lytte til din yndlingsmusik
Du skal være opmærksom på, at træningen foregår live og du kan naturligvis se og høre instruktøren. Men du kan ikke tale med instruktøren eller de andre deltagere, og ingen af dem kan se dig træne derhjemme.

Der er ved at blive udviklet en chat-funktion til Livestream-træningen, hvor man kan skrive til instruktøren. Men den fungerer ikke endnu.

For at sikre den bedste lydkvalitet til dig, gennemfører vi træningen uden musik i studiet. Men du er velkommen til at sætte din egen yndlingsmusik på i baggrunden. Og savner du en af vores spillelister, siger du bare til, så kan vi prøve at dele med dig (via Spotify).

Rigtig god fornøjelse!