Om os

House of Pilates, er et lille, hyggeligt Pilates studie beliggende på Ordrup Torv i hjertet af Charlottenlund. Vi er max 8 på et hold og lægger vægt på kvalitet, nærvær og balance:

  • Træningen er af høj kvalitet og alle instruktører er veluddannede inden for forskellige Pilates retninger og har en høj faglig stolthed.
  • Vi lægger vægt på nærvær, og på at være tilstede for vores dejlige medlemmer. Det kan vi gøre, fordi vi er et lille studie, hvor der er fokus på den enkelte.
  • Pilates handler om balance, fysisk såvel som mentalt. En balance vi tilstræber i alle timer.

Studiet er startet af Lotta Steuch med et ønske om at skabe et Pilates miljø, hvor der er plads til alle og hvor træningen foregår i øjenhøjde med udgangspunkt i den enkelte deltagers behov.

Lotta har arbejdet med mennesker i hele sin karriere som tidligere direktør og leder bl.a. inden for HR, og har prøvet på egen krop, hvad der sker, når den ikke er i balance på grund af stress. Pilates blev dengang hendes vej ud af et hårdt sygdomsforløb, en værdifuld erfaring, som hun i dag har vendt til en styrke og som hun bruger i sit arbejde i House of Pilates, hvor træningsdeltagerne kommer af mange forskellige grunde.

Hendes vision er, at vise verden og medlemmerne i House of Pilates, hvordan Pilates kan være et redskab til at få kropslig og mental balance.

I House of Pilates er alle hold små, for at sikre at den enkelte deltager får en god træningsoplevelse hver gang.

Vi glæder os til at se dig i studiet.