Kundernes træningsoplevelser hos os

Navn: Anne Marie
Alder: 51 år
Titel: Projektleder

Det har hjulpet mig rigtig meget i forhold til min mobilitet. Da jeg startede i HoP, kunne jeg kun bukke mig forover til højden af min hofte. Mit hoved og overkrop kunne ikke bukke sig længere ned end dertil, nu kan jeg få fingrene helt ned og ramme gulvet. Min veninde anbefalede mig at starte på Reformer træning. Hun begyndte selv til Reformer efter en operation. Hun er nu på sit fjerde år og hun kan alt igen.

Min baggrund for at starte var, at jeg blev opereret for en diskusprolaps sidste år. Det har været det helt rigtige at starte på Reformer træning, fordi det har øget min mobilitet i ryggen betydeligt. Man har en tendens til at blive meget stiv i leddene efter sådan en rygoperation.

Der er Reformer Pilates godt, fordi det ikke giver samme belastning som andre træningsformer. Du styrker muskler og øger mobilitet og det er altafgørende for at få blodtilstrømning gennem ryggen.

En af styrkerne er, at der er noget til alle uanset niveau. Samtidig synes jeg, at instruktørerne er meget lydhøre. Holdene er max på 9 personer, og der er tid og plads til at rette på hver enkelt deltager. Så hvis man gør øvelserne forkert, så oplever jeg faktisk, at der er tid nok til, at man får hjælp med øvelserne. Jeg synes instruktørerne, er gode til at tage hensyn til skader i deres undervisning, hvilket er vigtigt for mig. Det tror jeg ikke, at jeg får i fitness DK.

Navn: Bodil
Alder: 72 år
Titel: Pensionist

Jeg får en fornemmelse af at have styrke i kroppen og bedre balance, og jeg har en oplevelse af, at jeg kan varetage de ting, jeg gerne vil, som fx at passe min have, tage fat og jeg kan røre mig friskt og uden problemer. Det er sådan noget, der gør sig gældende for mig. Træningen holder mig smidig og jeg føler, at jeg kan matche min alder, måske føler jeg mig endda lidt yngre end det.

Det gør jeg, fordi jeg altid har været aktiv og man skal holde sig selv i gang. Jeg gik på pension som 68-årig, og så skulle jeg gøre noget for at holde mig ekstra i gang, det er vigtigt i min alder. Jeg går en masse ture også, og tidligere har jeg løbet meget, men det gik fløjten under corona og det har jeg ikke taget op.

Jeg træner 2-3 om ugen. Primært 2 gange om ugen, så holder man sig ved lige, og 3 gange om ugen så bliver man bedre. Det har erstattet styrketræning, som jeg gik til før, der blev for hårdt belastende for mine muskler. Nu går jeg kun til Reformer Pilates.

Navn: Martin
Alder: 46 år
Titel: Arbejder i en amerikansk bank, sidder meget ned.

Jeg har et arbejde, hvor jeg sidder ned 8-9 timer hver dag og det er vi ikke bygget til, så jeg kommer i HoP og bliver rettet ud. Træningen gør, at jeg kan holde til at have et barn på 7 og være 46, det behøver jeg ikke tænke over. Vi spiller bare fodbold og slår vejrmøller, det ville jeg ikke kunne på samme måde, hvis ikke jeg trænede

Det interessante for mig er, at det er muligt at træne på de tider hvor jeg kan: morgenerne i weekenderne eller aftenerne i hverdagen kl. 20. Og så er fordelen de dygtige undervisere. Jeg går ikke ind og tjekker, hvem der underviser, fordi de er alle dygtige. Jeg har ikke super meget tålmodighed med det, det skal bare spille, forløbe til tiden og slutte til tiden, og jeg har aldrig haft en dårlig oplevelse i House of Pilates. Det kombineret med at de har de her ydertider i hverdagene og at det er muligt at få tider, hvis man er organiseret.

Og så er det fedt om sommeren at ligge i Skovshoved Havn lørdag morgen under åben himmel, det er superskønt. Jeg gør det ikke fordi jeg synes det er skidesjovt at ligge i en Reformer, men fordi jeg får trænet alle de små muskler, der kan gøre ondt, hvis ikke man træner dem. Hvis bare jeg kommer et par gange om ugen, så kan jeg spille fodbold, hoppe i trampolin. Jeg kan gøre alt det, jeg gerne vil kunne gøre.

Navn: Louise
Alder: 35 og gravid med barn 2
Titel: Smykkebranchen/diamatgraderer

Jeg har prøvet forskellige sportsgrene, hvor det faktisk ikke rigtigt har været mig. Med Reformer Pilates har jeg fundet det, der giver mig alt det, jeg har søgt efter i træning førhen. Jeg glæder mig altid til, at jeg skal derhen. Når man har et barn – snart to, som jeg har, så er det en måde at få noget ”mig tid” på. Det er en tid, hvor jeg gør noget godt for mig. HoP ligger tæt på, så jeg er væk en god time, og i den time har jeg udrettet noget godt for mig selv.

Der er en god stemning dernede. Der ville ikke være noget værre for mig, end at gå ind i et stort træningslokale med 40 kvinder. Sådan er det ikke i HoP, fordi der kun er små hold. Jeg taler med de andre medlemmer, uanset om de er 80 år eller 32 år. Det betyder meget for mig, at det er sådan. Det kan noget mentalt, og der er gode vibes og god stemning, hvilket jeg sætter pris på. For mig handler det rigtig meget om stemningen, og at jeg kender instruktørerne. Jeg ville slet ikke overveje, at træne et andet sted, nu hører jeg lige som til i House of Pilates.

Derudover er det et kæmpe plus, at man om sommeren kan træne ude i Skovshoved Havn. Her kan man komme direkte fra kontoret, og så ligge derude i solen på en Reformer og træne under åben himmel. Det synes jeg, kan noget helt særligt.

Navn: Sten
Alder: 71 år
Titel: Formand for medicinrådet i Danmark arbejdet som hospitalsdirektør før dette.

Jamen, Reformer træningen lever fuldt op til forventningerne. Jeg kan mærke, at jeg bliver stivere med alderen, mine muskler er ikke helt så stærke, og jeg bliver mere usikker. Alle de udfordringer, det afhjælper Reformer træningen. Jeg oplever, at jeg har betydelig mere styrke, smidighed og stabilitet. Jeg får rørt en masse muskler, jeg ikke anede jeg havde.

Det er alsidigt og du får rørt mange muskler, træningen fokuserer på smidighed og brug af led, ryg og holdning. Alt det, der er med til at stabilere kroppen og gøre hverdagen lidt nemmere. Det er helt banalt og ofte de små praktiske ting, som træningen afhjælper: jeg tænker ikke over, at jeg skal snøre mine snørebånd, det er nemmere at rejse sig op, og jeg har hverken ondt i ryggen eller knæene.

Det at jeg får rørt mig til Reformer træningen to gange om ugen, gør at jeg ikke har de små skavanker, der kan genere ens hverdag. Jeg har tænkt mig at fortsætte uden betænkning.

Navn: Tusnelda
Alder: 47 år
Titel: Seniorinvesteringsrådgiver

Jeg startede, fordi jeg havde problemer med nakken og ryggen. Ofte kom det til udtryk som en stivhed i nakke og ryg. Dertil kommer, at jeg går op i at holde mig selv sund og stærk, jeg vil ikke gå i forfald. Og i forhold til træningen i HOP, så handler det faktisk om, at jeg kunne se resultater hurtigt og det havde jeg behov for. Derfor intensiverede jeg også hurtigt min træning og trænede oftere. Jeg kan se det på mine muskler, jeg opnår styrke og en flot holdning – for mig handler det meget om, hvordan du bærer dig selv. Jeg går meget i stilletter, sidder meget ned på arbejdet og jeg arbejder mange timer. HoP er mit frirum, der bare handler om mig, min vejrtræning og min krop.

Jeg er blevet hooked på det, også fordi der er et fint sammenhold, det er et lille studie og der er rart at komme. Her har du bare 9 Reformere, så der er en stor eksklusivitet. Instruktørerne ved, hvad du hedder, også selvom du hedder Tusnelda.

Man kender hinanden, både dem der kommer og træner og instruktørerne, og der er en meget åben stemning. Det kan kun opstå, fordi der er så få på holdet. Instruktørerne er meget forskellige og det synes jeg afspejler dem, der træner hos HoP. De er også forskellige.

Der er godt, at man har fokus på bækkenbunden. Den har ellers nærmest været tabubelagt længe. Man går i forfald, hvis ikke man passer på sin krop og det går hurtigt, så det er vigtigt at holde styr på kroppen. Det giver velvære, når man er færdig med træningen, men det er også dejligt at være der. Jeg går langt for at få min tid der.
Jeg kan rigtig godt lide det tekniske. Jeg kan stå på skøjter igen, jeg kan hoppe i trampolin igen, jeg trækker vejret igen. Jeg bliver gladere for mig selv, fordi jeg bliver opmærksom på min krop. Det synes jeg også man lærer til træningen, den der opmærksomhed på kroppen.

Så er hver time forskellig. Det var den træning, som jeg gik til før ikke. Der vidste jeg, hvad der skulle ske i hver time og så står min hjerne af. Det skal være mere uforudsigeligt. Jeg har et job hvor jeg får rigtig meget information. Tiden forsvinder, når jeg træner, og jeg kan være overrasket over, at tiden går så stærkt.

Derudover vil jeg sige, at måsen sidder, hvor den skal og folk kan se det. Jeg ved at træningen giver mig en bedre holdning. Ikke bare fysisk, men også mentalt. Jeg får fysisk træning og en mental pause. Det giver overskud og stolthed: Sådan lidt ret ryggen både fysisk og mentalt. Jeg kan se resultaterne.

Navn: Katharina
Alder: 35 år
Titel: På barsel

Det er fedt, at jeg kan kombinere det mentale og det fysiske, og at man ikke behøver at træne til man kaster op længere. Jeg mediterer meget, og jeg er begyndt at forstå, at man ikke skal behandle sin krop så hårdt. Du får heller ikke nødvendigvis det outcome, som du ønsker. Det handler om at træne de små muskler, så kroppen bliver stærkere og smidigere på samme tid.

Jeg kan give dig et eksempel for noget tid siden med Lotta på et Efterfødselshold. Jeg husker, at efter anden gang, og jeg kom hjem, begyndte jeg bare at græde, det var nærmest som at blive behandlet, jeg følte det som at jeg havde været til en kropsbehandling.

Træningen er så fokuseret, Lotta er superdygtig og lærer alle mulige nye ting hele tiden. Fx er hun ved at tage en Åndedrætsuddannelse, og jeg synes, at jeg lærer noget nyt, hver gang jeg er der. Jeg fik simpelthen så mange spændingsudløsninger til den træning, at jeg gik hjem og græd.
Jeg startede da jeg var 3-4 måneder henne i graviditeten, fordi jeg gerne ville blive stærk og have en stærk krop til at bære graviditet men også styrke min krop til bagefter graviditeten.

Jeg havde ikke prøvet Reformer før, men Lotta har udendørs træning i havnen og så synes jeg det var fedt at være udenfor. Reformer er skånsomt for kroppen og jeg har knæskader, fordi jeg smadrede mine knæ på ski, da jeg var ung. Derudover spillede jeg elite tennis, da jeg var barn og jeg ville gerne tilbage og spille nogenlunde, men tennis er hårdt for kroppen.

Jeg styrker de fine muskler, men også de store muskler, så man har stabilitet til at udøve noget for kroppen, der ikke nødvendigvis er det sundeste for mor-kroppen, fordi det er tennis jo ikke.

Navn: Pia
Alder: 70 år
Titel: Pensionist

Jeg kan mærke at det gør mig godt. Jeg har aldrig dyrket sport, men har altid cyklet på arbejde. Men det her er specielt, fordi jeg kan mærke, at det er godt for min krop. Og jeg er i den alder, hvor jeg skal styrke min krop. Det gør mig godt og jeg prioriterer det virkelig. Jeg har formået at gå 3 gange om ugen, på nær når jeg har været på ferie. Men jeg skynder mig tilbage igen, så jeg kan gå 3 gange om ugen.

Jeg havde hørt godt om Reformer træning og så var det små hold. Det virkede tillidsvækkende og annoncen lød godt. Det virkede ikke for smart. Jeg kan godt lide, at HoP er et mindre sted. Jeg bryder mig ikke om de der kæmpe træningscentre. Det lød så tiltrækkende med de små hold og at man også har fokus på den enkelte deltager. 

Navn: Anna Sofie
Alder: 14 år
Titel: Skoleelev

En del unge stopper med at gå til sport i min alder. Det var præcist, det der skete for mig. Jeg stoppede med sport og har bygget min styrke op med Pilates i stedet, det synes jeg er mega fedt. Jeg har gået til fodbold, tennis og dans og intet af det følte jeg, at jeg passede ind i, men Reformer Pilates er jeg vildt glad for.

Jeg har trænet i lidt mere end et halvt år. Jeg startede fordi, jeg har prøvet meget sport, der var ikke noget, der passede til mig, og min mor har gået til Pilates i lang tid. Jeg ville gerne prøve det og synes bare det var vildt fedt. Jeg træner kun i House of Pilates.

Jeg kan vildt godt lide, at jeg føler, at min krop er sundere, jeg har det bedre. Jeg kan mærke og se, at jeg har fået flere muskler. Jeg synes, at det er megafedt at være i gang og røre sig.

Læs flere kundeanmeldelser på Trustpilot