Pilates hold – Niveau 1, 2 & 3

I House of Pilates inddeler vi vores hold i niveau 1, 2 og 3, så du hurtigt kan danne dig et overblik over, om et hold er noget for dig.

Niveau 1

Holdene på niveau 1 er tilrettelagt, så alle kan deltage. Særligt nybegyndere vil have glæde af disse hold; men også selvom du er mere fortrolig med Pilates Reformer-træningen, vil du få noget ud af det rolige tempo og de grundige forklaringer.


Er du helt ny til Pilates og Reformer-træning anbefaler vi, at du benytter dig af vores Startpakke. Den inkluderer 2x Personlig Træning, og 2x klip til holdtræning, hvor du kan vælge blandt holdene på niveau 1 til de første par timer, og fra niveau 2, når du er klar til det.

Niveau 2

Holdene på niveau 2 er dem, vi har flest af. Har du prøvet Reformer-træning flere gange før, kan du frit vælge blandt disse hold. Øvelser og tempo tilrettelægges, så du får hele kroppen godt gennemarbejdet – også selvom holdet kan have et særligt fokus.

Niveau 3

Niveau 3 er for de erfarne Reformer Pilates-udøvere. Har du dyrket Reformer-træning i lang tid, og synes det er sjovt at blive ekstra udfordret på teknik og/eller tempo, så er dette niveau lige noget for dig.

Inden for hvert niveau kan holdbetegnelserne – og dermed fokus for holdet – variere. Den enkelte instruktør er også med til at sætte sit eget præg på træningen.  Målet er at skabe mulighed for variation i din træning, så du løbende bliver smidigere, stærkere og bedre tilpas i din krop.

Du kan til enhver tid se, hvilke hold vi tilbyder i vores ugeskema i menuen øverst på siden. Her kan du booke dig på hold – fire uger frem i tiden.

Små hold

Privat hold

Mor/Far/Baby Reformer

Personlig træning