Pilates Matwork

Dyk ned i en verden af klassiske og udfordrende øvelser med Pilates Matwork

Pilates Matwork kendetegnes som Joseph Pilates’ oprindelige træningsform og anses som grundstenen i Pilates, hvor alle øvelser foregår på en måtte og din egen kropsvægt inddrages som primær modstand. Matwork fokuserer særligt på øget kropsbevidsthed, koncentration, flow og åndedræt. Det var først efter Første Verdenskrig at Joseph Pilates udviklede sine kendte Pilates-maskiner, herunder Reformeren. Oprindeligt kaldte Joseph Pilates træningsformen for Contrology, med hentydning til bl.a. kropsbevidsthed og koncentration som center for øvelserne.

Matwork hos HoP

I House of Pilates er vi stolte af at kunne tilbyde flere former for Pilates. Vores tilgang til Matwork Pilates, er et primært fokus på flow, vejrtrækning, koordination, balance og træning af vores core (mave og ryg). Din mobilitet og stabilitet sættes på prøve, da vi bruger vores egen kropsvægt som modstand. Derfor kan alle være med, uanset om du er nybegynder eller erfaren Pilates-udøver. Øvelserne henvender sig også til alle aldersgrupper og fysiske formåen.

Vi tilbyder to niveauer af Matwork, så du kan mærke efter, hvilket niveau der passer bedst til dig. På Pilates Matwork 1 er der fokus på langsomme, præcise bevægelser med afsat i grundprincipperne i Pilates.

På vores Pilates Matwork Advanced 3 kan øvelserne udføres både liggende, siddende og stående. Timen varieres med masser af props, så du bliver udfordret både på intensitet, stabilitet og kontrol.

Begge niveauer giver dig mulighed for at øge din kropsbevidsthed, styrke, balance og bedre kropsholdning.

Matwork for sig eller i kombination

Uanset om du ønsker at fokusere på Matwork som enkeltstående træningsform eller ønsker at kombinere Matwork med vores andre hold, vil du blive udfordret, lære din krop at kende og mærke hvordan Pilates-synergien går op i en højere enhed.

Matwork kan du bruge som enkeltstående træningsform eller du har mulighed for at kombinere med vores mange holdtyper. Matwork er en fantastisk kombination til at supplere åndedrættet og at vi trækker vejret i bund (Åndedrættet) eller et smidigt bevægeapparat med Carl Tirsgaards Moving Being – se Ugeskemaet.

Endnu en bonus ved Matwork er selvfølgelig også din øgede kropsbevidsthed, som du kan bruge direkte i til vores mange Reformer-hold.

Privat hold